Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję grafikę na twój server metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Tak więc przechodząc do sędna sprawy oferuje:

- Tła do clienta

-Logo servera

-Banery

-Sygnatury

-Interface gry

I czego sobie zapragniesz 

Z grafiką na prywatne servery metin2 nie bawiłem się od okoła 4 miesięcy, więc postanowiłem wrócić i coś zrobić. Pracowałem na kilku serverach metin2.

Więcej na GG : 49273812

Zapraszam ;)

Niech jakiś uprzejmy moderator zmieni mi nazwe tematu zamiast Grafika na Grafikę dzięki 

Opublikowano

Nie polecam, najgorszy syf graficzny jaki moze stapac po tej ziemi :}

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Nie polecam, najgorszy syf graficzny jaki moze stapac po tej ziemi :}

dzięki panie Soeon fajnie się z tobą pracowało nad serverem robionym dla hajsu jakiś rok temu widać pełen profesionalizm z twojej strony ale twój śpiew na ts nie wiem czy nie wrzucić na yt ;) (nie chcę w team 14latka jak pan @up) a jeszcze odniose się do "najgorszy syf graficzny" dzięki że strugasz mi takie komplementy chociaż wtedy sam mówiłeś że zajebista grafika i to było rok temu wiele się zmieniło wiele serverów po tobie było :) (dzięki że zapłaciłeś mi za grafe) 

Opublikowano

Może pokazesz jakieś swoje prace ;)?

Nie mam za dużo tego weezy sam wiesz jaki jest dendris (soeon) ;) ponieważ napisałem że nie bawiłem się 4 miechy z grafiką dla serverów metin2 ale dla ostatniego servera takie logo

35n3evk.png

Opublikowano

Może pokazesz jakieś swoje prace ;)?

Wezzy to ten smiec Meester;p z Avreatha

Dobra nie placz , wyjebalem cie z teamu bo rozdwales eq i wyzywales graczy. Wezzy sam do mnie z tym przyszedl ;p A jego grafika jest syfiasta ;p Sami sie przekonacie

Opublikowano

Dobra nie placz , wyjebalem cie z teamu bo rozdwales eq i wyzywales graczy. Wezzy sam do mnie z tym przyszedl ;p A jego grafika jest syfiasta ;p Sami sie przekonacie

Nie wiem , nie pamietam

chyba że to ten GM co tak do mnie spinał ciągle :D

btw to logo wyglada jak robione w paincie :D

Opublikowano

Nie mam za dużo tego weezy sam wiesz jaki jest dendris (soeon) ;) ponieważ napisałem że nie bawiłem się 4 miechy z grafiką dla serverów metin2 ale dla ostatniego servera takie logo

35n3evk.png

@up

Ty chyba nie wiesz co to jest zabawa światłem.

Chujowe, nie polecam.

Opublikowano

Nic nie rozdawałem o.O

@up

Chujowe, nie polecam.

Zapodaj coś swojego :) 

Opublikowano

Podaj więcej prac.

Jak na razie to nie wygląda to wgl na pracę :D

Opublikowano

Nic nie rozdawałem o.O

Tak sam osobiscie mogę to potwierdzić ponieważ sprawdzałem nadzwyczajnie często twoje logi oraz tworzone itemy i nic takiego do czego mogłbym sie przyczepić nie było Polecam a i nie sluchajcie pana Seonka ^^ Hackiera Bonzo

Pozdrawiam [HA]Kajetan

Opublikowano

Tak sam osobiscie mogę to potwierdzić ponieważ sprawdzałem nadzwyczajnie często twoje logi oraz tworzone itemy i nic takiego do czego mogłbym sie przyczepić nie było Polecam a i nie sluchajcie pana Seonka ^^ Hackiera Bonzo

Pozdrawiam [HA]Kajetan

jeden mądry ;) dzięki 

Opublikowano

@up

Chujowe, nie polecam.

Ty za to dużo wiesz, widziałem kilka twoich prac i po tym jak nazwałeś się grafikiem wpadłem pod moje biurko i dostałem ataku niekontrolowanego śmiechu, a może to była padaczka? Nie wiem..)

Czekam na więcej prac.

Opublikowano

Pozdrawiam [HA]Kajetan

Muhahaha.  Czekamy na Nestie z pełnym archiwum i zapasem łącza ;p

Tutaj ramka i napis by Grafiese aka [GM]Meester z serwera Avreath :D Gotowa ramka z googla dodany napis z generatora :D Takie tam by Grafiese :P

ov2s.png

Opublikowano

nie żebym ci groził ale nie spam w tym temacie już jeżeli macie coś do załatwienia to na pw a pro po twoje "super" servery to dno jesteś totalnym zerem weź lepiej się w garść a jeszcze coś jeżeli jeszcze raz napiszesz w tym temacie widzimy się na youtube z twoim śpiewaniem dzięki to tyle ... dzięki że wrzuciłeś te stare prace na twój server i jeszcze chciałeś mi za to płacić chociaż okazałeś się zwykłym oszustem 

Opublikowano

nie żebym ci groził ale nie spam w tym temacie już jeżeli macie coś do załatwienia to na pw a pro po twoje "super" servery to dno jesteś totalnym zerem weź lepiej się w garść a jeszcze coś jeżeli jeszcze raz napiszesz w tym temacie widzimy się na youtube z twoim śpiewaniem dzięki to tyle ... dzięki że wrzuciłeś te stare prace na twój server i jeszcze chciałeś mi za to płacić chociaż okazałeś się zwykłym oszustem 

Co ty tak o moich serwerach :D ? To cie nie wybroni są moje co ci do tego :P Idz tam grafike rób . NIE POLECAM , ROZDAJE EQ , OBRAZA GRACZY, GRAFIKA Z GOTOWCA.

Opublikowano

Co ty tak o moich serwerach :D ? To cie nie wybroni są moje co ci do tego :P Idz tam grafike rób . NIE POLECAM , ROZDAJE EQ , OBRAZA GRACZY, GRAFIKA Z GOTOWCA.

jaka grafika z gotowca WTF co ty człowieku [HA] Kajetan potwierdził że nie rozdawałem EQ graczą ... cały czas byłem na serverze i pomagałem a ty jeszcze mówisz że obrażałem graczy ... nie długo wrzuce filmik co myślisz o graczach ;)

Opublikowano

jaka grafika z gotowca WTF co ty człowieku [HA] Kajetan potwierdził że nie rozdawałem EQ graczą ... cały czas byłem na serverze i pomagałem a ty jeszcze mówisz że obrażałem graczy ... nie długo wrzuce filmik co myślisz o graczach ;)

Ten idiota po za robotą , z tutów nie potrafi nic. Chuj mnie obchodzi co ty chcesz wrzucic jebią mnie te serwery, robie je dla hajsu i na tyle dni ile mi potrzeba :) Każdy ma inne zamiary. 

@topic zaraz dam nagranie od gracza z avreatha jak nagral Messtera aka Grafiese w grze jako GM ;]

Opublikowano

Ten idiota po za robotą , z tutów nie potrafi nic. Chuj mnie obchodzi co ty chcesz wrzucic jebią mnie te serwery, robie je dla hajsu i na tyle dni ile mi potrzeba :) Każdy ma inne zamiary. 

@topic zaraz dam nagranie od gracza z avreatha jak nagral Messtera aka Grafiese w grze jako GM ;]

no daj chętnie zobacze tylko nie wrzucaj jakiegoś fake filmu .... 

A tu ty dla beki :D (true story)

https://www.youtube.com/watch?v=q2xJkJ74XoQ
Opublikowano

no daj chętnie zobacze tylko nie wrzucaj jakiegoś fake filmu .... 

A tu ty dla beki :D (true story)

https://www.youtube.com/watch?v=q2xJkJ74XoQ

Ja poczekam az znajdziesz team wtedy sie pochwale ;]

Coś ten twoj link nie dziala 

Opublikowano

Tutaj ramka i napis by Grafiese aka [GM]Meester z serwera Avreath :D Gotowa ramka z googla dodany napis z generatora :D Takie tam by Grafiese :P

ov2s.png

boże człowieku czym ty mi grozisz zrobisz mi syf w prezentacji jak bałbym się takiego pionka jak ty to nierobiłbym takiego samego nicku i ukrywałbym sie z tym że byłem głupi wkrecając sie w współprace z takim człowieczkiem jak ty jeżeli zgasisz mi jedna maszyne za chwile będę miał kolejną której nie wiem jak byś musial się srać żebyś cos zrobić z tej strony mój ostatni post w tym temacie nie bedę komuśtutaj syfu robił za co przepraszam i Pozdrawiam

[HA]Kajetan a co do video bardzo fajnie jest sie z idioty pośmiać i Polecam go jako grafika może miał troche przerwy ale bardzo szybko się ogarnie

Opublikowano

boże człowieku czym ty mi grozisz zrobisz mi syf w prezentacji jak bałbym się takiego pionka jak ty to nierobiłbym takiego samego nicku i ukrywałbym sie z tym że byłem głupi wkrecając sie w współprace z takim człowieczkiem jak ty jeżeli zgasisz mi jedna maszyne za chwile będę miał kolejną której nie wiem jak byś musial się srać żebyś cos zrobić z tej strony mój ostatni post w tym temacie nie bedę komuśtutaj syfu robił za co przepraszam i Pozdrawiam

[HA]Kajetan a co do video bardzo fajnie jest sie z idioty pośmiać i Polecam go jako grafika może miał troche przerwy ale bardzo szybko się ogarnie

Odezwal sie idiota ktory nie potrafi zabezpieczyc komendy /dice xdddd Podstawa ludzie xdd

Mniam Sygna oh ah eh Nestia 

r8ob.jpg

Opublikowano

Każdy zaczyna i każdy musi na czymś polepszać swoje umiejętności. Nikt z dnia na dzień nie staje się dobrym grafikiem.

Muhahaha. Czekamy na Nestie z pełnym archiwum i zapasem łącza ;p

ov2s.png

Po pierwsze, graficy bardzo często używają materiałów z internetu. Tylko i wyłącznie Ci uzdolnieni plastycznie mogą je sobie narysować. Nie ma w tym nic złego i jest to normalna kolej rzeczy. Wiele osób myśli, że my to w jakiś magiczny sposób wyczarowujemy, bierzemy z kosmosu. Tak nie jest.

Po drugie, to nie generator tylko styl w Adobe Photoshop. Tutaj też Cie zadziwię- Bardzo częsty zabieg stosowany np przy prezentacji.

Topic@ Te dwa fioletowe projekty (logo i "belka") według mnie są dobre. Nie powiedziałabym, że są paskudne, czy przypominają projekt made by Paint. Między innymi na mpc jest masę prezentacji, które standardem od tych grafik to niebo i ziemia. Oczywiście mam na myśli to, że te są o wiele lepsze.

Dlatego jestem pewna, że komuś spodoba się Twój styl i będzie chętny podjąć z Tobą współprace. Dobrze by tylko było, byś mimo wszystko umieścił tutaj kilka projektów. Nawet nowo stworzonych, w celu pokazania w pełni swoich zdolności co do tworzenia grafik na potrzeby serwerów mt2.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...